Køb og salg af bolig

Fast pris – advokathandel med skøde kr. 7.300 incl. moms

Ved køb og salg af bolig bør du få rådgivning af en advokat og Advokat Reinwald kan give dig den optimale rådgivning i lige netop din ejendomshandel.

Vores rådgivning i ejendomshandler er altid professionel med hurtige og effektive sagsgange i højsædet.

Advokat Reinwald er uafhængig advokat udenfor noget kædesamarbejde og kan derfor varetage netop dine interesser i forbindelse med ejendomshandlen. Vi rådgiver dig med udgangspunkt i dine interesser og på dine præmisser!

Ved køb af hus, nedlagt landbrugsejendom, andelsbolig, ejerlejlighed, grund eller sommerhus, anbefaler Advokat Reinwald, at du som køber tager et advokatforbehold, så du sikrer, at handlen er juridisk i orden.

Ejendomshandler indeholder mange papirer og de mange papirer kan indeholde flere faldgruber. Netop derfor anbefaler vi, at du får en advokat til at gennemgå handlens dokumenter.

Skal I have overdraget huset mellem jer i forbindelse med skilsmisse eller skal sommerhuset overdrages mellem børn og forældre er Advokat Reinwald den rette at henvende sig til som Familieadvokaten i Vejle. Vi har stor erfaring i overdragelse af ejendomme indenfor familien.

Vi giver samlerabat, hvis I også skal have udarbejdet f.eks. et testamente, fremtidsfuldmagter eller måske en samejeoverenskomst. Kontakt os for jeres specielle pris og samlerabat!

Kontakt os

Ønsker du hjælp af familieadvokaten i Vejle, så send os en mail eller udfyld her:

  Navn:

  Tlf.:

  E-mail:

  Fortæl os om din sag:

  Fast honorar i private ejendomshandler på kr. 7.300 incl. moms

  Vejledning til dig som køber af bolig:

  I handler får vi alt handlens materiale fra mægler. I skal som købere blot oplyse vores navn og mail-adresse (post@advokatreinwald.dk) til mægleren, hvorefter mægleren vil sende det hele til os pr. mail.

  I kan roligt underskrive købsaftalen blot der i købsaftalen er indsat advokatforbehold.

  Når vi får materialet, gennemlæser vi det hele, inden vi holder møde med jer for gennemgang af alt materialet. Efter vores møde godkender vi handlen overfor mægler.

  Derefter skal der laves skøde og refusionsopgørelse og det tager vi os også af. Det er således, at mægler og advokat skal være enige om dette indhold og vi har kontakten til mægler derom. I nogle handler er det mægler, der laver udkast først og i nogle er det advokaten, der laver udkast først. Vi har også løbende kontakt med jeres pengeinstitut for at sikre, at alt det økonomiske i handlen er på plads.

  Når skøde er klar til jeres digitale underskrift, vil vi vejlede jer i underskriften af skødet.

  Vores honorar for ekspedition af hele ekspeditionen i handlen fremgår nedenfor og bemærk, at vi har faste honorarer uden ekstraydelser og uden overraskelser.

  PRISER:

  Køb af hus, ejerlejlighed, andelsbolig, sommerhus – fast pris kr. 7.300 incl. moms

  Køb af nedlagt landbrug – fast pr. 11.500 incl. moms

  Køb af grund – fast pris kr. 6.500 incl. moms

  Handel uden mægler – fast pris kr. 11.500 incl. moms

  Skøde ved skilsmisse / samlivsophævelse – fast pris kr. 4.900 incl. moms

  Samejeoverenskomst – fast pris kr. 2.000 incl. moms i forbindelse med handel