7640 5510

Kontakt os

Facebook

 

Ægtepagt

Ægtepagt

Ønsker I særeje?
Ønsker I at dele pensionen?

Advokat Reinwald er jeres advokat, når I ønsker særeje eller når I vil sikre jer, at pensionerne skal deles ved separation eller skilsmisse. Vi hjælper jer med at lave ægtepagt, hvad enten I ønsker skilsmissesæreje, fuldstændigt særeje eller kombinationssæreje. En ægtepagt skal tinglyses og der skal betales en tinglysningsafgift på kr. 1.660,00, som kommer oveni vores honorar på kr. 4.900,00 incl. moms.

Aftaler om særeje eller aftale om deling af pensioner ved separation eller skilsmisse skal laves i en ægtepagt. Det er kun i en ægtepagt, at ægtefæller kan indgå gyldige og bindende aftaler. Det er et krav, at ægtepagten tinglyses og at begge ægtefæller underskriver ægtepagten. Vi hjælper jer med at skrive ægtepagten og sørger for tinglysning af ægtepagten.

En ægtepagt kan både laves før man bliver gift og efter man er blevet gift. Ugifte samlevende kan ikke lave ægtepagt. I mange tilfælde vil det være den bedste løsning at supplere ægtepagten med et testamente. Få samlerabat på kr. 500 og få oprettet både ægtepagt og testamente til ialt kr. 8.300 incl. moms.

Få lavet ægtepagt til en fast pris på kr. 4.900 incl. moms

Hvis der er stor forskel på ægtefællernes formuer, når de indgår ægteskab, kan det være relevant at lave en aftale om særeje i en ægtepagt. Det kan også være relevant at lave en ægtepagt, hvis den ene af ægtefællerne har en stor gæld eller hvis den ene ægtefælle har udsigt til at skulle modtage en stor arv. Spørg Advokat Reinwald, hvornår det er relevant for netop jer at få en ægtepagt.

Det er altid GRATIS at ringe og få en snak med os om, hvorvidt I bør oprette en ægtepagt!

Måtte I være i tvivl om, hvorvidt I har behov for en ægtepagt, kan I altid få et rådgivningsmøde til fast pris på kr. 1.500 incl. moms.

Kontakt os

Ønsker du hjælp af familieadvokaten i Vejle, så send os en mail eller udfyld her:

Navn:

Tlf.:

E-mail:

Fortæl os om din sag: