Brug for hjælp til arvens fordeling ?

Vi kan hjælpe med dødsboets behandling, når der er dødsfald i familien.

Vidste du, at et privat skifte er hurtigere, enklere og billigere end bobestyrer skiftet?

Vi har specialiseret os i at hjælpe arvinger med det private skifte.

Vi anbefaler at dødsboet skiftes som et privat skifte, hvis arvingerne ønsker at have størst mulig indflydelse på boets behandling, idet arvingerne selv er med til at træffe alle beslutninger sammen med os.

Få hurtig advokat hjælp til åbningsstatus og boopgørelsen i dødsboet samt hjælp til alle blanketter – vi står klar til at hjælpe dig med både det private skifte og bobestyrerboet ! 

Ved dødsbobehandling er der mange forhold at holde styr på, når en af dine nærmeste dør og du står tilbage med arvens fordeling og udfyldelse af alle blanketterne til Skifteretten. Vi kan hjælpe arvingerne i et dødsbo med at få opgjort værdierne i boet og stå for kontakten til myndighederne samt hjælpe med at løse eventuelle uenigheder mellem arvingerne.

Få hjælp af os til det private skifte eller til bobestyrer skiftet.

Har du brug for hjælp til kontakten til Skifteretten, anmelde krav på Skifteportalen, hjælp til indrykning af proklama, hjælp til udfyldelse af blanketter, hjælp til selve dødsbobehandlingen, hjælp til at lave boopgørelse eller andet, kan Advokat Britt Reinwald hjælpe dig med behandlingen af dødsboet.

Vi kan også hjælpe arvinger i dødsboer, der bliver behandlet som et offentligt skifte ved en bobestyrer, hvis f.eks. du som arving er uenig i bobestyreres behandling af dødsboet.

De fleste dødsboer klares ved et privat skifte, som er en hurtigere og smidigere bobehandling end bobehandling ved bobestyrer. Ved et privat skifte, står arvingerne selv for delingen af dødsboet i fællesskab med os som advokat, uden at der udpeges en bobestyrer af Skifteretten. Et privat skifte betyder, at alle arvingerne skal være enige om alle dispositionerne ved delingen af dødsboet. Privat skifte er den skifteform, hvor arvingerne har størst indflydelse på boets behandling.

Det kan være kompliceret for arvingerne at dele et dødsbo og få udfyldt alle papirer til Skifteretten korrekt og få udarbejdet boopgørelse. Derfor kan det ofte være nødvendigt at søge advokatbistand. Arvingerne kan således selv antage en advokat til at stå for boets behandling på samtlige arvingers vegne.

Lad os hjælpe med dødsbobehandlingen. Ring gratis og få rådgivning allerede når dødsfaldet er sket og vi hjælper og vejleder lige fra starten.

Kontakt os

Ønsker du hjælp af familieadvokaten i Vejle, så send os en mail eller udfyld her:

  Navn:

  Tlf.:

  E-mail:

  Fortæl os om din sag:

  Du kan ringe GRATIS og uforpligtende for at få rådgivning om, hvad vi kan hjælpe dig med i dødsboet

  Hos Advokat Reinwald har vi specialiseret os i dødsbobehandling og kan således hjælpe med såvel private skifter som bobestyrer skifter.

  Stil GRATIS spørgsmål til os her på vores kontaktformular!

  Advokat Reinwald har specialiseret sig i arveret og kan hjælpe arvingerne med dødsbobehandlingen. Kontakt os telefonisk for en gratis og uforpligtende snak.

  Første telefoniske rådgivningsmøde i alle dødsboer er GRATIS og helt uforpligtende.

  Ring GRATIS nu på 7640 5510 !

  Vi aftaler i den konkrete sag ved det private skifte med arvingerne, hvilket arbejde vi skal udføre og hvilket arbejde arvingerne selv måtte ønske at udføre. Den gode dialog med arvingerne er i højsædet hos os.

  Tinglysning af skifteretsattest på ejendommen ved adkomst for den længstlevende ægtefælle afregnes til et fast honorar på kr. 3.500 incl. moms. Hertil kommer tinglysningsafgiften på kr. 1.850 til staten.

  Vi kan hjælpe arvinger med at tinglyse skøde på ejendommen, når en eller flere af arvingerne udtager en ejendom i forbindelse med det private skifte. Vort honorar herfor er kr. 4.900 incl. moms, hvortil kommer tinglysningsafgift til staten.