Forældremyndighed

Få rådgivning af erfarne advokater i sager om forældremyndighed.

Vores børneadvokater er topspecialiseret i alt om forældremyndighed og kan rådgive dig hele vejen.

Advokat Reinwald hjælper dig med at søge fri proces til retssagen omkring forældremyndighed.

Ved skilsmissen eller samlivsophævelsen er udgangspunktet at forældrene fortsætter med at have fælles forældremyndighed over børnene.

Fælles forældremyndighed betyder, at begge forældre skal drage omsorg for børnene og deltage i væsentlige beslutninger omkring børnene.

Få første rådgivningsmøde med individuel rådgivning af erfaren familieadvokat i din sag om forældremyndighed til fast pris på kr. 1.500 incl. moms!

Ved fælles forældremyndighed skal forældrene være enige om de væsentligste beslutninger vedrørende det enkelte barn. De skal være enige om bl.a. pas, skolevalg, risikobetonet fritidsaktiviteter, væsentlig medicinsk behandling og væsentlige indgreb.

Såfremt forældrene ikke kan blive enige om de væsentlige beslutninger og forældrene ikke kan samarbejde om det enkelte barn til barnets bedste, kan det ved dom bestemmes, at der ikke længere skal være fælles forældremyndighed.

Er den ene forælder misbruger eller har der været vold mellem forældrene, ophæves den fælles forældremyndighed ofte også. Det er dog en konkret beslutning, som dommeren tager i hver eneste sag og derfor bør man altid få advokatrådgivning i sager omkring forældremyndighed.

En sag om forældremyndighed starter ved Familieretshuset og vi rådgiver gerne dig om din første henvendelse til Familieretshuset.

Kontakt os

Ønsker du hjælp af familieadvokaten i Vejle, så send os en mail eller udfyld her:

  Navn:

  Tlf.:

  E-mail:

  Fortæl os om din sag:

  Du har ret til frit at vælge advokat til din sag!

  Ønsker du at have en af vores jurister med dig i Familieretshuset til at støtte din sag og dig til mødet, tager vi meget gerne med dig og hjælper dig hele vejen. Vores jurister har opnået en særlig ekspertise i sagerne ved Familieretshuset ved i flere år at have været ansat i det tidligere Statsforvaltningen.

  Du har ret til at have os med til mødet ved Familieretshuset. Vi beregner kr. 3.500 incl. moms for advokatfuldmægtigs deltagelse i mødet i Familieretshuset eller kr. 6.500 incl. moms for advokats deltagelse.

  Hos Advokat Reinwald har vi specialiseret os i rådgivning om forældremyndighed samt førelse af disse sager ved domstolene. Vi har gennem mange år oparbejdet ekspertise i at føre sager om forældremyndighed ved Familieretten og derfor har vi kompetence til at hjælpe dig med din forældremyndighedssag hos domstolene, hvad enten du ønsker at få den fulde forældremyndighed eller det er den anden forælder, der nu vil tage din del i forældremyndigheden fra dig.

  Kontakt os for en gratis og uforpligtende snak eller send os en besked via vores kontaktformular.