Brug for en strafferets advokat ?

Vi er et team af advokater med særlig speciale i straffeloven.

Forsvarer – Bistandsadvokat – Ungdomskriminalitetsnævns advokater.

Ring gratis og uforpligtende og få hurtig hjælp af vores strafferets eksperter.

Hos Advokat Reinwald har vi specialiseret os i Strafferet og vi har stor erfaring i at føre straffesager, da Britt Reinwald er antaget som beneficeret forsvarsadvokat ved Retten i Kolding samt ved Vestre Landsret og Natasha Hoffenzits har arbejdet i Anklagemyndigheden.

Med møderet for både Landsret og Højesteret kan vi hos Advokat Reinwald varetage straffesagen hele vejen ved domstolene og vi har stor procedureerfaring i at møde for både Byret, Landsret og Højesteret. Vi er altid forberedt til fingerspidserne!

Vi kan hjælpe med straffesagen lige fra start til slut og deltager dermed også ofte i afhøringerne ved politiet samt besøger arrestanter. Tag os med til afhøringen, så du er sikker på, at dine interesser og rettigheder sikres.

Det er vigtigt at følge sig tryg ved sin forsvarsadvokat eller sin bistandsadvokat og du har i det danske retssystem ret til selv at vælge advokaten, uanset om du er mistænkt, sigtet eller tiltalt.

Hos os får du personlig kontakt til din advokat og advokaten sætter sig særligt ind i lige netop din sag – det er uanset, om du ikke har begået nogen forbrydelse eller du godt ved, at du desværre har begået en strafbar handling og det nu handler om at få den mildeste straf.

Når børn/unge begår forbrydelser, skal en sag også ofte behandles for Ungdomskriminalitetsnævnet og dette har vi stor erfaring i at hjælpe med, ved at varetage både forældrenes og den unges interesser.

Når man får beskikket en advokat, uanset om det er en forsvarsadvokat, hvis du er sigtet/tiltalt, en bistandsadvokat, hvis du er offer for en forbrydelse eller er ung/forælder ved en sag i Ungdomskriminalitetsnævnet, er det vigtigt, at du er opmærksom på, at du frit selv kan vælge advokat. Du har altså ret til at vælge os som din advokat og det koster ikke ekstra for dig, fordi du selv vælger advokaten.

Kontakt os

Ønsker du hjælp af familieadvokaten i Vejle, så send os en mail eller udfyld her:

    Navn:

    Tlf.:

    E-mail:

    Fortæl os om din sag: