Samlevende

Når I er ugifte samlevende, ejer I hver især de ting, som I havde, da I flyttede sammen og de ting, som I har købt under samlivet. Kun ting, som I har betalt i fællesskab og begge er registreret ejer af, skal deles, hvis I vælger at flytte fra hinanden.

Ugifte samlevende er et næsten ulovreguleret område og det kan derfor være afgørende, at I som samlevende får udarbejdet en samlivskontrakt eller at I får udarbejdet en samejeoverenskomst om det fælles hus. Vi har stor erfaring i at rådgive ugifte samlevende.

Få første rådgivningsmøde i din sag ved samlivsophævelse til en fast pris på kr. 1.500 incl. moms

Få et personligt møde med individuel advokatrådgivning til lige netop din situation!

Opstår der uenighed om delingen af hjemmet ved samlivsophævelse er det vigtigt, at du ved samlivsophævelsen får rådgivning om dine rettigheder og forpligtelser.

Advokat Reinwald hjælper gerne med at finde en forligsmæssig løsning ved samlivsophævelsen, ligesom vi kan lave skødet, hvis den ene af parterne skal overtage den tidligere fælles ejendom.

Er I blevet enige om, at den ene af jer skal overtage den fælles ejendom, kan Advokat Reinwald lave skødet / overdragelsen for kr. 4.900 incl. moms. Hertil kommer udgiften til tinglysningsgebyret, som Staten opkræver og som er afhængig af ejendommens værdi.

Er der stor uenighed om, hvem der skal overtage den fælles ejendom eller hvordan værdien deraf skal fastsættes, kan Advokat Reinwald hjælpe dig med at indbringe sagen for Skifteretten.

Ved dødsfald er det således, at samlevende ikke automatisk arver hinanden –uanset hvor mange år, man har boet sammen eller om man har børn sammen. Det er derfor meget vigtigt, at samlevende sikrer hinanden ved et testamente.

Kontakt os

Ønsker du hjælp af familieadvokaten i Vejle, så send os en mail eller udfyld her:

    Navn:

    Tlf.:

    E-mail:

    Fortæl os om din sag: