Hvem skal arve dig?

Vil du sikre dine nærmeste?

Testamente til fast pris kr. 3.900 ved advokat

Hvis du selv vil have indflydelse på, hvem der skal arve dig og hvordan arven skal fordeles mellem dine arvinger, bør du lave et testamente. Advokat Reinwald har meget stor erfaring i at lave testamenter og hjælper gerne dig med at lave et testamente, der passer lige netop til dig og dine familieforhold.

Du kan altid ringe eller skrive gratis til os og få svar på dine spørgsmål om behovet for et testamente!

Du bestemmer selv, om du ønsker fysisk møde med advokat for gennemgang af dine muligheder og testamente eller om du ønsker det hele klaret hurtigt og effektivt ved telefonisk kontakt med advokaten. Kontakte os med dine ønsker.

Samlevende arver ikke hinanden automatisk, uanset hvor mange år de har boet sammen og uanset om de har fællesbørn. Hvis ugifte samlevende ønsker at arve hinanden, er det derfor meget vigtigt, at Advokat Reinwald hjælper med at lave et testamente.

Ægtefæller arver hinanden automatisk efter Arveloven og ægtefæller skal ikke betale boafgift – også kaldet arveafgift – når de arver hinanden. Hvis ingen af ægtefællerne har børn, arver ægtefællen det hele, som den først afdøde efterlader sig. Har begge eller en af ægtefællerne børn, arver børnene automatisk sin forælder, men denne arv kan begrænses til tvangsarven. Kontakt Advokat Reinwald for at høre mere om tvangsarv og hvordan du kan sikre dine nærmeste ved din død.

Forældrene kan bestemme, at børnenes arv skal være særeje.

Har du børn under 18 år, kan det være vigtigt at få lavet et børnetestamente. Kontakt os og høre mere om netop dine eller jeres behov for testamente til sikring af børnene.

Vi kan også rådgive dig om, hvorvidt længstlevende kan og bør sidde i uskiftet bo.

Testamente til

Fast pris kr. 3.900 incl. moms for testamente

Vi udarbejder altid et personligt testamente, der passer netop til dig / jer!

Da testamentet alene tager stilling til forholdene ved dødsfald, kan det være relevant også ved udarbejdelsen af testamentet at få udarbejdet en såkaldt fremtidsfuldmagt, hvor du giver fuldmagt til din nærtstående (f.eks. din samlever, ægtefælle eller barn) til at handle på dine vegne ved f.eks. sygdom, Demens eller Alzheimers. En fremtidsfuldmagt koster kr. 2.500,- incl. moms at få oprettet eller kr. 3.500,- incl. moms, hvis I som par får oprettet til hinanden, da der i så fald skal oprettes to fremtidsfuldmagter.

Ønsker du / I at vide mere om jeres muligheder i et testamente og få rådgivning omkring, hvorvidt lige netop din / jeres familie har brug for et testamente, kan du / I gratis og uforpligtende svare på nedenstående spørgsmål.

Når du / I har svaret på spørgsmålene, sendes automatisk en mail til Advokat Reinwald, som herefter kontakter dig / jer gratis og uforpligtende pr. telefon eller e-mail for at drøfte netop dine / jeres muligheder. Svaret vil indeholde prisoplysninger og eventuelt forslag til et møde med drøftelse af jeres ønsker og behov

  Mandens navn:

  Mandens fødselsdato:

  Kvindens navn:

  Kvindens fødselsdato:

  Vælg om:

  GiftUgifte samlevendeBor alene

  Er der tidligere lavet testamente:

  JaNej

  Hvis I er gift - har I en ægtepagt:

  JaNej

  Antal fællesbørn:

  Antal særbørn manden:

  Antal særbørn hustruen:

  Ønsker du/I at blive kontaktet pr. telefon eller pr. e-mail:

  Telefonnummer:

  E-mail: