7640 5510

Kontakt os

Facebook

 

Værgemål

Værgemål

Ønsker I selv at bestemme, hvem den professionelle værge skal være for jeres familiemedlem ?

Hvis I selv ønsker at have indflydelse på, hvem der skal være værge for et familiemedlem, så kan vi hjælpe jer.

Advokat Britt Reinwald arbejder som professionel værge for dem, der selv vil vælge værgen og dermed selv kan have stor indflydelse på værgemålets beslutningsproces.

Derudover er Britt antaget af Familieretshusets værgemålsafdeling som fast værge og modtager værgebeskikkelser fra såvel Familieretshuset som fra Retten.

Når mange selv ønsker at vælge en værge til sit familiemedlem, kan det f.eks. være i situationen, hvor forældre til et handicappet barn er skilt og forældrene ikke selv kan blive enige om, hvem af dem, der skal være værge – i sådan en situation kan forældrene i fællesskab vælge en professionel og neutral værge til at varetage værgemålet for barnet. At man selv har valgt værgen, kan give mere tryghed hos forældrene.

Der kan også være tale om familien, hvor flere søskende måske ikke har det bedste forhold til hinanden og der ikke kan opnås enighed om, hvem af dem, der skal være værge for deres mor eller far. I sådan en situation kan det være praktisk, at børnene i fællesskab peger på en professionel værge, som de selv har valgt, til at være værge for deres mor eller far.

Som professionelle værger er vi underlagt en række lovgivningsmæssige krav, som skal overholdes og vi er underlagt Familieretshusets værgeregler og værgevejledning.

Kontakt Britt for en gratis og uforpligtende snak om værgemål og hvordan værgemål etableres.

Kontakt os

    Navn:

    Tlf.:

    E-mail:

    Fortæl os om din sag: