7640 5510

Kontakt os

Facebook

 

Barnets bopæl

Barnets bopæl

Ved skilsmissen eller samlivsophævelsen skal forældrene have fundet en løsning på, hvor børnenes bopæl skal være. Skal familiens børn bo hos far eller mor ? Det enkelte barn kan kun have én folkeregisteradresse – også selvom der skal være 7-7 samvær. Derfor bliver forældrene nødt til at blive enige eller søge hjælp til at blive enige.

Få første rådgivningsmøde med individuel advokatrådgivning i din sag om barnets eller børnenes bopæl til fast pris på kr. 1.500 incl. moms!

Vi har specialiseret os i sager om børnenes bopæl og ønsker at hjælpe dig med at finde den bedste løsning for dine børn.

Når forældrene flytter fra hinanden opstår der ofte uenighed om barnets bopæl. Men hvad betyder det, at være bopælsforælder?

Bopælsforælderen kan flytte med barnet indenfor Danmarks grænser og er den af forældrene, der vælger daginstitution samt varetager den daglige omsorg for barnet og tager hverdagsbeslutninger.

Bopælsforælderen modtager den offentlige børnefamilieydelse. Det er også bopælsforælderen, der som udgangspunkt er berettiget til at få børnepenge eller børnebidrag fra den anden forælder.

Barnets egen holdning til bopælen inddrages i sagerne ved indhentelse af udtalelse fra barnets skole eller daginstitution samt ved børnesamtaler, når barnet er modent til det. Det skal belyses, hvad der er bedst for barnet og det er vigtigt, at du får den rette rådgivning i sagen om dine børns bopæl.

Kontakt os

Ønsker du hjælp af familieadvokaten i Vejle, så send os en mail eller udfyld her:

Navn:

Tlf.:

E-mail:

Fortæl os om din sag:

Stil GRATIS spørgsmål til os her på vores kontaktformular!

Kan forældrene ikke blive enige om, hvor børnene skal bo, kan vores advokater hjælpe med at føre sagen ved Statsforvaltningen ved deltagelse i møder samt med at føre sagen ved Retten, hvis uenigheden er så stor, at en retssag om bopæl bliver nødvendig.

Du har ret til at have en advokat med til mødet i Statsforvaltningen – også selvom Statsforvaltningen i indkaldelsen måtte skrive noget andet!

Advokat Reinwald hjælper gerne med at finde en forligsmæssig løsning omkring bopælen for dine børn og vi deltager gerne i forligsmøder. Men findes der ikke anden udvej end en retssag, er vi med dig hele vejen og kan føre sagen i alle instanser.

Ønsker du at have en af vores advokater med dig i Statsforvaltningen, tager vi et fast honorar på kr. 5.500 incl. moms for at deltage i mødet i Statsforvaltningen sammen med dig.

Hos Advokat Reinwald har vi specialiseret os i rådgivning om bopæl for børn samt førelse af sager om barnets bopæl ved Retten. Vi har gennem mange år oparbejdet en særlig ekspertise på området om børns bopæl og har derfor kompetence til at hjælpe dig både med sagen om bopælen i Statsforvaltningen og retssagen om barnets bopæl.

Kontakt os for en gratis og uforpligtende snak eller send os en besked via vores kontaktformular.